Bemiddeling

Onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk en kennis van de kunstmarkt stellen ons bij uitstek in staat uw kunstwerk te bemiddelen naar de juiste koper.

Hoe gaat dit in zijn werk? Stel u heeft een schilderij dat u wilt te verkopen. In overleg met u bepalen we een verkoopprijs. Vervolgens gaan we aan de slag om een koper te vinden. Dit geschiedt op basis van no cure no pay. Met andere woorden, mocht het ons niet lukken een koper te vinden, heeft u geen kosten. Zijn we wel succesvol, dan berekenen wij een commissie voor onze diensten. Deze varieert tussen de 10 en 15% van de verkoopprijs (afhankelijk van de waarde van het kunstwerk).

Uiteraard wordt alles strikt confidentieel behandeld. Verder leggen wij de afspraken die we met u maken vast in een overeenkomst. In dit contract zijn onder meer de vraagprijs, de commissie en de duur van de consignatie opgenomen.

De afgelopen jaren hebben wij diverse belangrijke werken kunnen bemiddelen naar privé-verzamelaars. Wij garanderen een soepele afwikkeling en snelle uitbetaling.

Mocht u nadere informatie wensen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

stand van Ligthart op de PAN in Amsterdam
Een groot koperspubliek bezoekt ieder jaar onze stand op de kunstbeurs PAN in Amsterdam.