Inkoop

Heeft u een kunstwerk dat u wilt verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in tekeningen, pastels, aquarellen en olieverfschilderijen van kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw. Een eerste beoordeling kan geschieden op basis van foto’s. Dit hoeven geen professionele opnames te zijn, een simpele foto volstaat. Vermeld hierbij de naam van de kunstenaar (als u die weet uiteraard), de maten en andere gegevens die u heeft. Is er bijvoorbeeld meer bekend over de herkomst van het werk? Weet u nog waar en wanneer het is gekocht? Heeft het misschien ooit op een expositie gehangen? Of staat het afgebeeld in een boek? Kortom: alle relevante informatie is welkom en kan helpen bij de beoordeling.

Op basis van de foto’s en de gegevens kunnen wij meer zeggen over de actuele marktwaarde. Indien noodzakelijk of gewenst, komen we uiteraard ook graag bij u thuis kijken.

U kunt de foto’s sturen naar arnoldligthart @ live.nl of via whatsapp op 06 53325158. Deze eerste oriëntatie is kosteloos en vrijblijvend. Uw aanvraag wordt confidentieel behandeld.

Arnold Ligthart geeft een rondleiding op de expositie 'Door het oog van Springer', die hij in 2015-2016 samenstelde voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
Arnold Ligthart geeft een rondleiding op de expositie ‘Door het oog van Springer’, die hij in 2015-2016 samenstelde voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.